image
image
image
image
image
Ylläpito


Tämän sivuston ylläpidosta ja kustannuksista sekä tulevaisuudessa mahdollisista tulojen kotiutuksesta vastaa kurikkalainen Data-Juuso. Tarkoituksena ei ole voiton maksimointi vaan luoda taloudellisesti omakustannushintaan toimiva sivusto joka on kaikille alueen asukkaille hyödyllinen ja tulevaisuudessa ehkä jopa kiinteä osa kurikkalaista kulttuuria.

Historia
Kurikanseutu.fi on kehitetty monien yritysten, erehdysten, sattumien, kokemusten ja intohimojenkin summana. Sivutoiminen ylläpitäjä työskentelee päivätyössä maanmittaus- ja kartastoalalla. Myöskin harrastuksista kylätoiminta, sukututkimus, luontoarvot, liikunta, tietotekniikka sekä kiinnostus yhteiskunnallisia asioita kohtaan vaikuttavat sivuston sisältöön. Suurimman painon toivon kuitenkin kohdistuvan yhteistyöhön eri tahojen kanssa niin että Kurikanseutu voisi joskus olla jokapäiväinen osa kurikkalaisen ihmisen elämää.

Tulevaisuuden visiot
Tulevaisuuden visioita ei nykyaikana kannata paljastaa liikaa, sillä lähes jokainen visio jonka olen jollekin kertonut, on päätynyt jonkun tahon työpöydälle viranomaisten rahoittamana. Sivusto ei pyöri ihan ilmaiseksi vaikka työaikaa ei laskettaisikaan mukaan, joten jostakin pitäisi löytyä tueksi myös yhteistoimintaan perustuvaa rahoitusta kustannusten peittämiseksi.


Seuraava sivu: KARTAT


Edellinen sivu: ETUSIVU

image